12 november 2008

Aanpassing Kermisland

betreft: scheidingswanden + aanpassingen

Beste allemaal, onlangs werden de scheidingswanden, vanwege beschadiging, aangepast en konden daardoor niet meer geheel naar onderen afgesloten worden. Duidelijk is gebleken dat dit geen goede oplossing is, aangezien er geen privacy per trainings- danwel speelveld aanwezig is.

Dit hebben wij als beheer natuurlijk zelf ook geconstateerd, evenals de aanmerkingen hierover van de gebruikers. Gisteren heb ik de bevestiging gehad dat (opnieuw) de situatie wordt aangepast:

De wanden zullen weer geheel afsluiten tot op de grond. Elke unit (speelveld) krijgt een bedieningsknop voor de tussenliggende wand, waardoor het mogelijk is deze te openen en te sluiten naar behoefte, waardoor het niet meer nodig is om tussen de wand door te kruipen. Op deze manier zal schade uitblijven. Uiteraard verwachten wij dat daar op ook toegezien zal worden door elke groep! Het tijdstip van uitvoering voor deze werkzaamheden is mij nog niet bekend.

Ter informatie: Sinds enkele weken hebben wij ook het beheer/schoonmaak van de sporthal zelf. Bij voorkeur jullie vragen, op- en aanmerkingen via e-mail.

Groeten Constance, ArieBeheer Kermisland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten